Full Scale Lab 4 task 2.4

Is this normal ?

 

RP/0/0/CPU0:XR1#conf t 

Sun Feb 13 09:20:38.743 UTC

RP/0/0/CPU0:XR1(config)#router isis 1000

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis)#address-family ipv6 unicast

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-af)#single-topology

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-af)#!

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-af)#interface Loopback0

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if)#address-family ipv6 unicast

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#!

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#!

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#interface GigabitEthernet0/1/0/0.195

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if)#address-family ipv6 unicast

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#!

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#!

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#interface POS0/6/0/0.1920

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if)#address-family ipv6 unicast

RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#commit 

RP/0/0/CPU0:Feb 13 09:20:43.453 : isis[285]: %ROUTING-ISIS-6-IIH_IF_ADDRESS : IIH received from POS0/6/0/0.1920 contains unusable IPv6 interface address: no interface address TLV 




Comments

  • Is this normal ?

     

    RP/0/0/CPU0:XR1#conf t 

    Sun Feb 13 09:20:38.743 UTC

    RP/0/0/CPU0:XR1(config)#router isis 1000

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis)#address-family ipv6 unicast

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-af)#single-topology

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-af)#!

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-af)#interface Loopback0

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if)#address-family ipv6 unicast

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#!

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#!

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#interface GigabitEthernet0/1/0/0.195

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if)#address-family ipv6 unicast

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#!

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#!

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#interface POS0/6/0/0.1920

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if)#address-family ipv6 unicast

    RP/0/0/CPU0:XR1(config-isis-if-af)#commit 

    RP/0/0/CPU0:Feb 13 09:20:43.453 : isis[285]: %ROUTING-ISIS-6-IIH_IF_ADDRESS : IIH received from POS0/6/0/0.1920 contains unusable IPv6 interface address: no interface address TLV 

     


    Can you post the router configuration for the router connected on the POS0/6/0/0.1920 interface?  It like once you activate the process with the commit command you are receiving an invalid IIH on that interface, so the configuation on the other end will have your answer.

    -Warjack

  • was this ever answered ? I have the same issue?

  • one of those silly mistakes "for level-1 adjancency you need to have atleast one area ID in common between the peers" Else you get that message. If you run a debug for adjacence on the other switch you see the error in more clear way

Sign In or Register to comment.