in
IEOC CCIE Forums

IEOC - INE's Online Community

Welcome to INE's Online Community - IEOC - a place for CCIE and CCENT candidates to connect, share, and learn. Our Online Community features CCIE forums and discussions for all tracks including Routing & Switching, Voice, Security, Service Provider, Wireless,, and Storage. Through these online communities you can discuss your questions with thousands of your peers, hundreds of CCIE's and INE's own team of world renowned CCIE instructors and authors, Brian Dennis - Quintuple CCIE #2210, Brian McGahan – Triple CCIE #8593, Petr Lapukhov - Quad CCIE #16379, and Mark Snow - Dual CCIE #14073.

Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the CCNA forum. See all tags in the site
  • Problem with CCNA Lab 2

    As far as I can tell something is incorrect with Lab 2. When I try to ping 10.1.124.4 (R4-Fa0/0) from R1 or R2 I don't get a response while I can ping between R1 and R2 without problems. Has anyone else experienced this? Thanks
    Posted to CCNA (Forum) by Cptn_Canada on 08-07-2016
  • Re: Videos and Workbook

    I contend that for a product that we pay money for, we should not be asked to trouble shoot it. I have already provided feedback in the past and I receive great, polite responses -- which I appreciate. I have shown this lab to the CCIE that recommended to me INE because he used INE's Labs to pass...
    Posted to CCNA (Forum) by Annapolitan on 03-01-2016
Page 1 of 1 (2 items)
IEOC CCIE Forums Internetwork Expert CCIE Training
About IEOC | Terms of Use | RSS | Privacy Policy
© 2010 Internetwork Expert, Inc. All Rights Reserved