in
IEOC CCIE Forums

IEOC - INE's Online Community

Welcome to INE's Online Community - IEOC - a place for CCIE and CCENT candidates to connect, share, and learn. Our Online Community features CCIE forums and discussions for all tracks including Routing & Switching, Voice, Security, Service Provider, Wireless,, and Storage. Through these online communities you can discuss your questions with thousands of your peers, hundreds of CCIE's and INE's own team of world renowned CCIE instructors and authors, Brian Dennis - Quintuple CCIE #2210, Brian McGahan – Triple CCIE #8593, Petr Lapukhov - Quad CCIE #16379, and Mark Snow - Dual CCIE #14073.

Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the CCNA forum. See all tags in the site
Sorry, but there are no more tags available to filter with.
  • Re: Problems with CCNA Lab WorkBook

    OK. Thanks.
    Posted to CCNA (Forum) by Annapolitan on 06-15-2015
  • Re: Problems with CCNA Lab WorkBook

    You are talking to us and proactively trying to help. I can only say thanks. But as a strongly suggested feedback, this should explained as note somewhere. In Lab 3, even after you explained to me that the virtual topology indicated by the unlabeled switch; the labeled switch there *really* messed up...
    Posted to CCNA (Forum) by Annapolitan on 06-12-2015
  • Re: Problems with CCNA Lab WorkBook

    I just tried again . Here are the content of the SW1.txt file. (Same as before). I am not on the rack. I am trying to use the CCNA Workbook in my own home lab. The below init-file is wrong -- follow the logic. (see the highlights). === version 12 interface range fa0/1 - 2 interface range fa0/10 - 12...
    Posted to CCNA (Forum) by Annapolitan on 06-11-2015
  • Re: Problems with CCNA Lab WorkBook

    Troubleshooting Lab, there's no way to tell because there are no titles, or objecttives or descriptions of the Lab. To troubleshoot something, first you need to set up something. The setup is what's the problem here.) Thanks for your reply. But if you read my message carefulfully, there are conflicts...
    Posted to CCNA (Forum) by Annapolitan on 06-11-2015
  • Problems with CCNA Lab WorkBook

    I have the following problem with the CCNA Lan WorkBook. I have been trying to get support for product support, customer service and sales but they sent me to this forum. The pre-configurations for LAB2 are corrupted or incomplete. The dwgs on the RACK page do not match the dwg of the "Full-Scale...
    Posted to CCNA (Forum) by Annapolitan on 06-10-2015
Page 1 of 1 (5 items)
IEOC CCIE Forums Internetwork Expert CCIE Training
About IEOC | Terms of Use | RSS | Privacy Policy
© 2010 Internetwork Expert, Inc. All Rights Reserved